Kultura

🎉 Úspěšný první ročník PROUTKOVÁNÍ – Velikonoční radovánky pro celou rodinu 🐣

S radostí a hrdostí se ohlížíme za prvním ročníkem PROUTKOVÁNÍ, který se uskutečnil v sobotu 1.4.2023. Tato velikonoční akce pro celou rodinu přilákala mnoho účastníků, kteří si společně užili odpoledne plné kreativity, zábavy a tradičního tvoření pomlázek.

Chtěli bychom poděkovat všem, kteří se zúčastnili a přispěli k úspěchu akce. Děkujeme Vinotéce v Církvici za poskytnutí perfektního místa, které nám umožnilo sdílet společné chvíle a naučit se něco nového.

Video ohlédnutí za Proutkováním, které se uskutečnilo 1.4.2023 ve Vinotéce v Církvici

Zvláštní poděkování patří všem dětem, které s nadšením a chutí přišly a ihned se zapojily do tak náročného úkolu – naučit se plést pomlázku. Jejich radost a úsměvy byly tím největším odměnou pro nás pořadatele. Rovněž děkujeme dospělým účastníkům, kteří si tvoření pomlázek také s chutí vyzkoušeli a předávali své dovednosti mladší generaci.

Těšíme se na další ročník PROUTKOVÁNÍ a věříme, že tato tradice bude pokračovat i v příštích letech. Sledujte náš web a sociální sítě pro informace o dalších akcích a novinkách.

Ještě jednou děkujeme všem za účast a těšíme se na další společné setkání! 🌟

Jeden myslel na “🎉 Úspěšný první ročník PROUTKOVÁNÍ – Velikonoční radovánky pro celou rodinu 🐣

  • Zdravím, byl to krásný den plný radosti a smíchu.Děti jsou úžasně šikovné.Celé odpoledne se moc vyvedlo a počasí na jedničku.Těším se na další rok.😊

    Reagovat

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *