Naše Obec

Nový začátek pro kadeřnictví Zdeny Lietavcové: Třebešice vítají zkušenou kadeřnici

Po 35 letech provozu se kadeřnictví Zdeny Lietavcové v Církvici na obci zavírá. Toto rozhodnutí není způsobeno odchodem majitelky do důchodu, ale je výsledkem plánů obce na využití prostoru, kde bylo kadeřnictví umístěno. Nově zde naleznete další obecní archiv a zázemí pro zaměstnance obce.

Vyjádření starosty obce k uzavření kadeřnictví
Další záznam z veřejného zasedání obce s názorem zastupitelky Jitky Málkové

Naštěstí pro stálé zákazníky kadeřnictví, Zdena Lietavcová přesune svůj salon do sousední obce Třebešice, kde si je místní starosta pan Havránek vědom toho, že služby obce se mají rozšiřovat a ne naopak. Nové umístění salonu je na adrese Třebešice 126, což je lokalita blízko dětského hřiště a nabízí možnost bezplatného parkování.

Nový začátek pro kadeřnictví Zdeny Lietavcové: Třebešice vítají zkušenou kadeřnici

Na závěr – je zřejmé, že rušení zavedených a fungujících služeb bez důkladného zvážení všech dopadů a bez hledání vhodných alternativ není nejlepším nápadem. Je důležité, aby se obecní správa snažila najít rovnováhu mezi potřebami rozvoje a zachováním služeb, které přinášejí občanům praktický užitek.

A v Třebešicích? Tam se již teď mohou těšit na 4. března. V pondělí bude otevřeno od 13 do 18 hodin, a to převážně pro muže a děti, v úterý a čtvrtek od 13 do 19 hodin pro ženy, zejména na objednávku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *